ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

info@myionios.gr

211 1047200

IONIOS ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ανεξάρτητος συνεργάτης με δική του έδρα. 
Καλωσόρισες στο ανεξάρτητο πλάνο ανάπτυξης της Ionios New Agency. Η IONIOS New Agency, δημιουργήθηκε από την ανάγκη προστασίας του επαγγελματία συνεργάτη, των πελατών του, απέναντι στις συνεχείς αλλαγές του μοτίβου της ασφαλιστικής αγοράς. Η IONIOS παρουσιάζει σύγχρονη στρατηγική ανάπτυξης με επιχειρηματικές αρχές. Με επιμονή, υπομονή και κόπο, ο ασφαλιστικός πράκτορας μπορεί να χτίσει την δική του επιχείρηση χωρίς όρια και αφεντικά. Με κατάλληλη επιλογή συνεργατών και πίστη σε αυτό που κάνει ο ανεξάρτητος συνεργάτης της IONIOS New Agency μπορεί να σχεδιάσει το δικό του μέλλον.

Ανεξάρτητος Συνεργάτης In House
Το πιο ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλιστικής εργασίας. Η εξελιγμένη μορφή ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, απαλλαγμένη από τα βαρίδια της που είχε το Agency και το Πρακτορειακό σύστημα του χθες. Νέα φιλοσοφία, σύγχρονη υποστήριξη, αποδοτικό management και άμεση πρόσβαση σε επιχειρηματικούς πόρους. Ο συνεργάτης του New Agency οραματίζεται το δικό του μέλλον και σχεδιάζει τους στόχους που ο ίδιος επιθυμεί. Συνεργάζεται ενεργά με τους managers της Ionios New Agency, οι οποίοι τον κατευθύνουν και τον υποστηρίζουν στο έργο που έχει αναλάβει.

Franchise
Το μόνο ασφαλιστικό Franchise που με επιτυχία λειτουργεί από το 2008 και βραβεύτηκε το 2009. Γνωρίστε τον κόσμο του IONIOS New Agency Franchise και αποκτήστε το δικό σας κατάστημα. Μια πρόταση επιχειρηματικότητας που δίνει λύσεις στα προβλήματα του "επιχειρείν" στην σύγχρονη κοινωνία.

Υπηρεσίες για τους Συνεργάτες μας

  • Η διοίκηση και η υποστήριξη των συνεργατών είναι το κύριο μέλημα μας.   
  • Με γνώμονα την εμπειρία των 30 ετών στο χώρο.  Ξεχωρίζουμε την ασφαλιστική αγορά και εξοπλίζουμε τους συνεργάτες μας με επιλογές εταιρειών και προγραμμάτων Α' γραμμής,
  • Παρέχουμε σύγχρονο και άμεσο back office.
  • Εκπαίδευση στην τεχνική πωλήσεων και στην διαχείριση χρόνου.
  • Διευρύνουμε τους ορίζοντες των συνεργατών μας με εναλλακτικές ασφαλιστικές προτάσεις.
  • Προσαρμόζουμε την κάθε συνεργασία στις ανάγκες και την επιθυμία του συνεργάτη.
  • Επιβραβεύουμε τους ποιοτικούς και παραγωγικούς με Bonus αμοιβών και ταξίδια.
  • Προσφέρουμε την δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα επαναπιστοποίησης και σε εκπαιδευτικά webinars.